Boat&Breakfast

Ervaar een B&B eens op een andere en meer uniekere manier aan boord van Le Bonheur. 

In een jachtig bestaan, is af en toe ontspannen geen overbodige luxe!

Het mooie Zeeland zal jullie een waaier aan mogelijkheden bieden om er onvergetelijk uitje van te maken.

Na aankomst kan u genieten van een aperitief op het achterdek met een prachtig uitzicht over de Oosterschelde, later op de avond kan u dan gaan tafelen in één van de vele pitoreske dorpjes die Zeeland te bieden heeft.  

U zal dan vervolgens van een optimale nachtrust kunnen genieten in de Britannia hut. Deze gezellige kajuit is voorzien van een enkel en dubbel bed, kleine flatscreen tv, een en-suite badkamer met wasbak en toilet. 

Tijdens de iets koudere nachten kunnen we steeds de scheepskachel aanzetten als u dit wenst.

’s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijt voor u klaar, zodat u de dag goed kan starten. Douchen kan steeds kosteloos in het sanitair van de jachthaven. We bieden u dit arrangement aan voor 95 euro all in voor 2 personen. U hoeft geen handdoeken of bedlinnen mee te zeulen, deze worden allemaal voorzien. U hoeft enkel te relaxen en vooral te genieten.

Uw wagen kan u achterlaten op de gratis parking nabij de jachthaven. 

Indien u wenst kan u tijdens uw verblijf op Le Bonheur ook een zeiltocht boeken. Uw verblijf wordt dan volledig op maat samengesteld.

 

N.B. Graag willen wij toekomstige gasten er wel attent opmaken dat de bewegingsruimte op een zeilboot beperkter is dan een thuisomgeving. Personen die minder mobiel zijn moeten hier echter rekening met houden. Doorgangen en trapjes zijn namelijk smaller en steiler.

  • Britannia hut

  • Britannia hut

  • Britannia hut