Ervaringen van onze gasten

Hieronder kunt u ervaringen terug vinden van gasten die jullie al zijn voorgegaan.

5. sep, 2017

Sara Dockx

Een fantastische ervaring! Komen zeker nog eens terug. Top service, super lekker (maar teveel) eten, alles op en top in orde. Tot volgende keer Barry en Kim. 😊

16. aug, 2017

Fam. Van Heuverswijn Fam. De Jonckheer

Lieve Barry & Kim...wat een fantastische crew zijn jullie. Het was weer zaaaaaaaaaalig. Zo dankjewel om jullie deskundigheid en enthousiasme met ons te delen. Wat hebben we met z'n allen GENOTEN.


Tot later

29. sep, 2016

Kay ,Jenny ,Pieter , Rachel , Jelle en Lotte .

Een top dag vol plezier en op laatst nog een verrassing vol teamwerk een echte aanrader !!

4. sep, 2016

Fam. Foubert-Van Nieuwenhuyse

Beste Barry en Kim,

Nogmaals heel hartelijk dank voor de supertoffe zeildag! Wij hebben er met volle teugen van genoten, en ook onze dames waren dolenthousiast (het was nog een heel getater in de auto achteraf :-)). Dankzij jullie warme ontvangst voelden we ons onmiddellijk thuis.
Wij komen zeker nog eens terug!

Groetjes,

Inneke en Bram, Lotte en Marthe

10. jul, 2016

Danielle van schilt.

Vandaag een heerlijke zeil tocht gemaakt met Barry en Kim. Lekker gezeild en gegeten. Super bedankt voor de gastvrijheid. Groetjes Ingrid, mark, Karin, Alain, Kevin, Danielle.

5. aug, 2015

Christina en Giovanna Grauls

Ons verrassingsweekend vanwege de mijlpaalverjaardagen van onze echtgenoten was super geslaagd, dank zij jullie gulle onthaal, goede zorgen, prachtig zeilschip en mooi weer. En al liet de wind het eigenlijk afweten, hebben we alle vier heel erg genoten
van het (beetje) zeilen, het sturen, het dobberen, de vakkundige zeil- en knoopinstructies van Barry en de culinaire kunsten van Kim.

Daarom kiezen we als bijgaande afbeelding jullie enthousiaste uitstraling waar we heel het weekend van hebben mogen genieten ;-)

Doe zo voort!

Lieve groetjes van Christina, Giovanna, (de) Jan en Raf

30. jul, 2015

Linda & Roger

Bedankt voor deze fantastische ervaring, we hebben er met met volle teugen van genoten, het was een topdag-zowel voor als na de middag en vonden het fantastisch om de eerste knepen van het zeilen onder de knie te krijgen. (incl. snel touwen ophalen ; alles
ok met Linda)

Bedankt voor jullie super gastvrijheid en aangenaam gezelschap, een pluim aan de kapitein voor zijn deskundige uitleg en voor de gastvrouw voor de heerlijke lunch aan boord29. jul, 2015

Michael, Anouk, Liene, Chris en Patrick

Barry en Kim

Een superleuke trip met bruinvissen en zeehonden. We vonden het geweldig om mee de zeilen te hijsen en zelf aan het roer te staan. We begonnen met bijna geen wind, maar eindigden 's morgens met wel 9 beafort!

Jullie zijn hele lieve en gastvrije mensen met TOP-zeil en kookkunsten.

Van begin tot einde hadden we een grote glimlach op ons gezicht, bedankt voor deze onvergetelijke ervaring.

Website 19. jul, 2015

Roger De Clercq

Barry en Kim,Wij hebben genoten van de mooie zeiltocht.

Ook wat meer info gekregen over wat zeilen is.

En Kim was een fantatische gastvrouw , de tapas waren beter als in Spanje.Wij gaan nog voor tripje hoor.Het FIAMMADC team

29. jun, 2015

Familie Goossens

Hey Barry en Kim,

Bedankt voor deze fantastische ervaring, we hebben er met zijn allen met volle teugen van genoten, het was een topdag en vonden het fantastisch om de eerste knepen van het zeilen onder de knie te krijgen.


Bedankt voor jullie super gastvrijheid en aangenaam gezelschap, een pluim aan de kapitein voor zijn deskundige uitleg en voor de gastvrouw voor de heerlijke lunch.

Voor de kinderen was dit tevens een super ervaring.We kijken al uit naar de volgende zeiltrip!Francois, Pascaline, Robin & Talia

Paul & Simonne

15. jun, 2015

Wafaa, Enzo & Frank

Barry & Kim,We hebben genoten van ons dagje weg, professionele uitleg, één en ander bijgeleerd, we hadden geluk met wind & zon, het eten was lekker... kortom een onvergetelijke dag.Dank u hiervoor, good winds...Wafaa & Enzo & Frank

20. mei, 2015

Famille Jacques

Bonjour Barry et Kim,

Nous avons passé une belle après-midi, cela nous a donné envie de refaire de la voile. Nous avons mieux compris le fonctionnement du voilier grâce à vos explications. Merci pour votre sympathie et votre patience.

Les petits marins de Liège

18. mei, 2015

Alain

Hey Kim en Barry,Ik vond het gisteren een geweldige dag. Het kennismaken met het zeilen met daaraan verbonden de natuurelementen, vind ik geweldig en niet onoverkomelijk om dit aan te leren. Jullie aanpak om ons uitleg te geven en concreet te laten meewerken vind ik goed en
stelde me onmiddellijk gerust. Barry , bedankt voor je deskundige uitleg en Kim , bedankt voor je fijne gerechten. Doe zo voort hé ! ik geef met plezier jullie activiteiten aan mijn vrienden door !

wellicht tot de volgende !

warme groet

Alain

11. mei, 2015

Jo, Katrin & Jélynn

Op 1 mei kwam een langgekoesterde droom uit. Terug een keertje zeilen, nu met man en dochter! Het was een fantastische dag! We werden super goed ontvangen op de prachtige "Bonheur" en kregen veel uitleg over wat en hoe. Vanaf we de haven achter ons hadden
gelaten mochten we zelf sturen, mijn dochter van 10 jaar vond dit geweldig en bleek ook nog beter te sturen dan de mama! Het was een fantastische ervaring en het feit dat we met instructies van de kapitein overal bij mochten helpen maakte het compleet. In
Zierikzee was het puur genieten van zon en een overheerlijke uitgebreide tapas lunch! Op de terugweg maakte we veel snelheid met de wind in de rug, spannend! Ik heb enorm genoten van de tocht en het napraten achteraf! We zijn echt in de watten gelegd en zijn
ondertussen gebeten door de zeilmicrobe.

Bedankt Barry en Kim voor deze topdag!

22. okt, 2014

Anton & Ingrid

Voor ons had het afsluiten van het zeilseizoen niet beter gekund: Bruinvissen spotten met het roer in je hand :-) op een lekker warme nazomerdag met ideale wind op een prachtige boot.


Barry bezorgde ons met zijn deskundige uitleg niet alleen een fantastische tocht, maar ook een onvergetelijke herinnering!!! Kim maakte het plaatje helemaal compleet met het overheerlijke rijkelijk ontbijt.

Barry & Kim, bedankt voor jullie grenzeloze gastvrijheid en super aangename gezelschap!!!

... en graag tot een volgende X

5. okt, 2014

Robert Dekkers

Hallo, in naam van allen wil ik jullie bedanken voor de fijne zeiltocht.

Prima boot, prima crew en prima weer. Deze dag heeft al onze verwachtingen overtroffen.

We kijken al uit naar volgend jaar. Knuffel voor jullie beiden. Gr. Rob

14. sep, 2014

Fam Bakker

We hebben een heerlijke dag gehad. Helaas niet heel veel wind en zon maar een heerlijke dag weg met de gehele familie. Heel veel lol gehad, heerlijke lunch op de boot (Kim bedankt) en lekker zelf aan het roer (Barry bedankt). Die we zeker nog een keer!
Allebei hartstikke bedankt vor de fijne dag, heel veel succes en zeker tot ziens.

11. sep, 2014

Eddy en Laurence

Bedankt voor de mooie zeildag ,je gaf ook goeie ,duidelijke uitleg , voor leken goed te verstaan .,en we hopen dat je wensen en dromen met de good old zeil lady mogen waar worden ! veel Bonheur met en op Le Bonheur


9. sep, 2014

Julie

Bedankt voor een prachtige ervaring! Jullie doen dit fantastisch! Een dagje genieten met een overheerlijke lunch gemaakt door Kim. Nog veel zeilplezier!

1. sep, 2014

Ivan en Vicky

Een onvergetelijke dag hebben jullie ons bezorgd ! Jullie gaan écht op in wat jullie doen, Barry als kapitein en Kim als gastvrouw ! B&B is échte aanrader ! Supertoffe mensen. Doe zo voort !!!!

27. aug, 2014

Steven & Caroline, Célia en Célestin

In het hart van wat jullie doen, vinden jullie je doel. Fijn om dit met ons te delen! Supermiddag gehad!!!! Onvergetelijke ervaring. Snakt naar meer... Dankjewel Barry & Kim, supergastvrijheid alom!

15. aug, 2014

Bert,Linda,Alex,Anthony.

Bedankt voor de prachtige middag op jullie mooie zeiljacht. Barry en Kim zijn bijzonder lieve mensen die zorgen dat hun gasten zich "thuis" voelen. Tot binnenkort!

14. aug, 2014

Bart, Femke, Rob, Nathalie, Swa en Simonne

Vorig weekend een prachtige zeiltocht beleefd! Barry is een super zeiler dat hebben wij kunnen beleven door de felle wind. En Kim is een uitstekende gastvrouw. Was een da om nooit te vergeten!!!

10. aug, 2014

Florence

Merci pour les photos

Et grand merci pour la balade , on a passé un super journée en votre compagnie .

On va en garder un agréable souvenir.

Flo et Mika

6. aug, 2014

André Timmermans

hartelijk dank voor de mooie zeilervaring van afgelopen zondag.

Katty en ikzelf hebben er echt van genoten ( vooral ik aan het roer !!! ).

Je hebt een prachtig zeiljacht.

6. aug, 2014

André Timmermans

Jullie doen echt je best om het de gasten aangenaam en comfortabel te maken.

Hapjes, fruit , drank en uitleg waren in overvloed aanwezig.

Tot de volgende !

Katty en André uit Kampenhout

13. jul, 2014

Dorine Lycklama à Nijeholt

Hallo Barry en Kim,

Bedankt voor de prachtige middag die we vrijdag hebben gehad op jullie schip. De kinderen vonden het fantastisch!!! Ik heb jullie ervaren als twee hele gastvrije en lieve mensen.