Uw boot in goede handen

Vooraf:

U heeft net een nieuw of tweedehands zeiljacht gekocht? Maar misschien niet altijd de tijd of de ervaring om uw nieuwste aanwinst naar haar juiste bestemming te krijgen? Dan bieden wij tal van mogelijkheden en oplossingen aan. Wij benaderen uw jacht zoals het van onszelf zou zijn. Door zelf booteigenaar te zijn weten we maar al te goed hoe belangrijk het schip voor U is.

Ervaring Schipper:

Onze Schipper heeft een ruime ervaring opgedaan op zowel (wedstrijd)zeiljachten als motorjachten tot 60 ft. Met onze persoonlijke aanpak proberen we ons te onderscheiden van de concurrentie.

Daarom nemen wij ruime tijd om alles samen te overlopen en goed te luisteren naar de noden van de klant. We overlopen de veiligheid en bekijken de technische installatie. Het is namelijk de bedoeling dat uw schip zonder problemen en veilig op haar eindbestemming raakt.

(Nieuw)koop:

U heeft de boot van uw dromen gevonden en u wilt uw schip laten thuisvaren? Dit kan, wij staan u graag met raad en daad terzijde bij de aankoop en zorgen ervoor dat uw nieuwste aanwinst keurig op haar eindbestemming komt.

Crew support/ zelf meevaren:

Een (nieuwe)boot gekocht of een oversteek maken? Onze schipper maakt u wegwijs op uw schip en leert u de kneepjes van het vak. U doet op deze paar dagen meer kennis op waar andere jaren over doen.

Ook kan U ons inhuren als crew tijdens langere overtochten. U bent wel schipper van uw eigen jacht, maar wenst toch de nodige ervaring naast U om deze langere tochten met een gerust gevoel af te ronden.

Aflevering:

Het jacht wordt bij aflevering keurig schoongemaakt, de tanks worden gevuld en er wordt rapport opgemaakt van de reis.

Bestemmingen:

Op aanvraag.

Prijs:

Onze prijzen zijn gebaseerd op een dagtarief en op basis van de schipper tijdens de delivery.

Prijsschatting per dag: 185 eur incl. btw, nacht is + 50 %. Op deze prijs komt dan vervolgens nog de onkostenvergoeding van tijdens de reis.

Onkostenvergoeding bestaat uit:

- eten en drinken voor de totale bemanning aan boord
- indien van toepassing, vergoeding voor extra bemanning (EUR 130 per dag)
- brandstof, olie, douane, brug, sluis, havengelden, etc...
- vervoer van de schipper en bemanning van of naar het schip (per auto = € 0,25 per kilometer)
- telefoonkosten en overige onkosten.

Benodigde zeekaarten en almanakken (indien niet aan boord) worden gedeclareerd maar worden na gebruik aan boord gelaten. Indien er 1 schipper aan boord is wordt er ongeveer 12 uur per dag gevaren. Indien er meerdere schippers en (indien nodig) bemanning worden ingezet, kan er continu doorgevaren worden. Ook de wachttijd bij reparaties of verwaaid liggen worden gedeclareerd.

De kosten voor de delivery en de onkosten worden vooraf geraamd en gefactureerd. Achteraf wordt het overschot aan de opdrachtgever terugbetaald of moet het tekort nog bijbetaald worden.

Voor verdere info of een offerte op maat, kan u ons steeds contacteren via onderstaand email adres.

boat-deleveries@sailinglebonheur.be

Ook kunt U bij ons ook terecht voor opleidingen op je eigen schip.  Wij zijn van visie dat dit veel effectiever is dan opleidingen op de standaard productie boten. Ieder schip heeft namelijk zijn eigen handleiding. 

 

Zeil-cv schipper: 

  • Belgisch kampioen IRC2 / 2004
  • Noordzee kampioen IRC 2
  • Rolex Commodores cup 2004 UK, team Belgium
  • Mede snelheidsrecordhouder Antwerprace 2006. Tijd van 3 uur, 12minuten en 53 seconden. 50mijl
  • Vice recordhouder Noordzeerecord op Brunel Open 60 2007. Tijd van 6 uur, 22 minuten en 30 seconden. 102 mijl
  • Preparateur Open 60 Brunel
  • Mini Fastnet, Mini 650 circuit proto classe
  • 2 jaar mini 650 Circuit gevaren, proto classe.
  • Totaal van meer dan 10.000 mijl zeilervaring op diverse yachten tot 60ft!!